Tale 120 min
SMS 130
MMS 5

Chili Basis

69,- /mnd
2
GB
Tale Fri
SMS Fri
MMS Fri

Chili Small

189,- /mnd
5
GB
Tale Fri
SMS Fri
MMS Fri

Chili Medium

244,- /mnd
Tale Fri
SMS Fri
MMS Fri

Chili Large

294,- /mnd
Tale Fri
SMS Fri
MMS Fri

Chili X-Large

499,- /mnd

Prisinformasjon med alle priser finner du herChilimobil abonnement med inkludert tale, sms og data.

Endelig. Chilimobil har laget abonnementer for deg som vil ha det enkelt, trygt og billig. Chilimobil har suveren dekning fra Telenor med 4G, ingen binding og skal alltid, alltid være billig. Hastighetene på data er opp til 100Mbit/s. Opplevd hastighet vil variere ettersom f.eks. hvor du befinner deg og hvilken telefon du har. Les mer om hastighet og dekning under kundeservice og dekning.

Fri hastighet ut 2017

Fra og med 1. september vil alle kunder merke at mobilen blir raskere. Årsaken er at mobiloperatøren nå øker hastigheten opp til teoretisk 450 mbit/s, uansett abonnementstype og type kontantkort.

De aller fleste vil oppleve opp til 100 mbit/s ved normale forhold og alle kundene skal nyte fordelene ut året. Det påløper ingen ekstra kostnader for kundene og fordelen gjelder nye og eksisterende kunder som har abonnement eller kontantkort hos chilimobil.

Mulighet for inkludert bruk i EU/EØS

Chilimobil lanserer mulighet for inkludert bruk i EU/EØS og Sveits for abonnement. Som eneste aktør i Norge så skal alle ha muligheten til å benytte seg av lik pris og vi gir deg mulighet til å bruke telefonen akkurat som hjemme når du er i disse landene. Du bruker da av dine inkluderte mengder og får ingen ekstra kostnader ut over dette. Vi dekker ikke samtaler og meldinger mellom land i Europa, men samtaler og meldinger til Norge er inkludert eller har samme pris som hjemme.

Vil du ha bruk I EU/EØS inkludert må du huske å krysse av dette før du bestiller.

Priser i EU/EØS

Fri bruk av tale, SMS og MMS

I våre Small, Medium, Large og X-Large abonnement får du mye data og alltid fri bruk av tale, SMS og MMS. Dette betyr at du kan ringe eller sende SMS så mye du vil til alle norske fast- og mobilnummer. -

FriTale

Mer data. Mer moro

Chilimobil skal alltid gi deg mest for pengene. Det betyr mest data inkludert i prisen og at du kan nyte godt av suveren dekning fra Telenor uten å betale en formue. Har du en telefon som støtter 4G vil du oppleve hastighet som er like god som den du har på brebåndet hjemme eller på kontoret. I tekniske termer betyr det at hastighetene på data er opp til 100Mbit/s. Opplevd hastighet vil variere ettersom f.eks. hvor du befinner deg og hvilken telefon du har. Les mer her om hvorfor under kundeservice og dekning.

FriTale