ALT OM NETTBYTTET

Chilimobil vokser mye om dagen, og har det siste halve året testet og undersøkt hvilket nett vi skal satse på fremover. Valget har falt på Telia. Telia har det siste året vunnet 16 av 16 uavhengige tester, blitt kåret til beste mobiloperatør to år på rad, vunnet tek.no sin omfattende dekningstest og er kåret til Norges beste 4G-nett!

 

Med Telia får vi tilgang til nye produkter og tjenester, og vi kommer til å lansere en rekke nye produkter og fordeler våre kunder i tiden fremover.

Vi starter med å introdusere Data Roll-over. Dette gjør at du kan ta med deg din ubrukte data over til neste måned - helt automatisk og uten ekstra kostnader. I tillegg kommer vi til å lansere mobilt bredbånd, tvillingsim, ny App med MinSide og et oppdatert Chili+ fordelsprogram for alle kundene våre. 

Alle eksisterende kunder vil få tilsendt nytt SIM-kort i løpet av de to siste ukene i mai, og trenger ikke foreta seg noe før det. 

Etter nettbytte gir vi våre kunder den første månedsavgiften gratis.

På det nye SIM-kortet du får tilsendt, er det et skrapefelt på baksiden. Under det finner du PIN og PUK kode. De fire første tallene er PIN koden, de resterende er PUK koden.

 

 Byettesim _hight

 

BEDRE OG RASKERE NETT

Telia har vunnet 16 av 16 uavhengige tester og viser både at de er bedre på dekning og hastighet i nettet. Vi har testet nettet i 6 mnd og er overbevist om at dette blir bedre for deg som kunde.

FriTale

DATA ROLL-OVER

Data Roll-over lanserer vi først ut sammen med Telia og du får dette samtidig med overgangen. Dette gjør at ubrukt data blir med til neste måned helt automatisk og uten kostnader.

FriTale

NY MINSIDE OG APP

Vi relanserer MinSide og alle appene våre slik at du både får tilgang til Chili+, forbrukshistorikk og fakturainformasjon i samme app. Dette blir enklere og bedre for deg som kunde

FriTale

SAMME LAVE PRISER, INGEN BINDINGSTID OG GOD KUNDESERVICE!

Overgangen til Telia gir oss muligheten til fortsatt å gi deg det beste produktet på markedet til best mulig pris! Vi har ingen bindingstid, og skulle du ha noen problemer, så står vår hyggelige kundeservice klar til å hjelpe deg!

FriTale

Kunde
senter
915 02445