Data Roll-over

 

Hva betyr Data Roll-over?
Det betyr at data ikke forsvinner fra kvoten din om du ikke bruker den opp en måned. Om du har 3 GB inkludert i abonnementet ditt, og bare bruker 1 GB på en måned, får du 5 GB i kvote neste måned. 

Hvor mye data kan jeg ta med meg?
Du kan ta med deg data helt til du har det dobbelte av det som er inkludert i abonnementet ditt per måned. Det betyr at om du har 12 GB inkludert i abonnementet ditt, kan du spare opp data helt til du har 24 GB.